Performance Program

Performance Program

NEXT LEVEL creëert een omgeving waarin jij je gehoord en geholpen voelt. Tijdens jouw Performance Program inspireer ik je, daag ik je uit en motiveer ik je om het maximale uit jezelf te halen. Mijn unieke NEXT LEVEL aanpak staat centraal. Gebaseerd op mijn jarenlange internationale ervaring, gevoel en een brede out-of-the-box zienswijze. Daarbij leg ik optimaal de link tussen jouw fysiek en mentaal. Ik maak je bewust van je mogelijkheden, want er is veel meer mogelijk dan je denkt. En ik leer je het verschil tussen “ècht winnen en niet verliezen”

Ik breng je graag naar jouw NEXT LEVEL

What you get

 Intake

 0-metingen: Gewicht- en vetmeting, FMS test, Mobiliteitsmeting

Persoonlijk NEXT LEVEL Performance Plan

12 performance trainingen, afgestemd op jouw doel

Voedingsrichtlijnen

Coaching en feedback

Persoonlijke aandacht, laagdrempelig contact

Bijsturen trainingen

Tussentijdse metingen

NEXT LEVEL dagboek

Evaluatie na 12 weken

Ready for the next level?

Unieke, bewezen NEXT LEVEL methode van hoog niveau, waar je als atleet je leven lang profijt van hebt. Voor atleten die het beste uit zichzelf willen halen en ècht willen winnen

Veelgestelde vragen

1Wanneer ben ik geschikt voor dit programma?
Als jij vol voor je doelen wil gaan, bereid bent om te investeren in jezelf en bereid bent om je doelen te halen no matter what!
2Via welke methode werk je en hoe werkt het?
Onze methode is gebaseerd op een topsport filosofie. Wij leggen optimaal de link tussen mentaal en fysiek, ook de trainingen zijn daarop afgestemd. Het is een lifechanger en hier heb je het hele leven wat aan.
3Wat maakt jou uniek als personal trainer?
De no-nonsens aanpak, de brede zienswijze en de mentale triggers. Verder neem ik ervaringen mee vanuit de topsport. Zo heb ik van dichtbij 2 Olympische Spelen mogen meemaken en ben ik jaarlijks actief op meerdere internationale toernooien. 
4Ik heb een blessure, kan ik dan al beginnen?
Dat hangt van de aard en de ernst van de blessure af. Je kunt altijd meer dan je denkt, daarom is een intake altijd gewenst en kunnen we samen kijken of jouw Next Level in je huidige staat te bereiken is. De brede zienswijze van Next Level zorgt er vaak voor dat er altijd mogelijkheden zijn.

Plan nu een gratis intake


Je zit nergens aan vast.